Βιογραφικό

Βιογραφικό

Μήτσου Αγγελική

Χειρουργός Οδοντίατρος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία, σε μια γραφική γειτονιά κοντά στο ιστορικό κάστρο της πόλης. Μαθήτευσε στο 3ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο Λαμίας ( Μουστάκειο ) και το 1998 αποφοίτησε με Άριστα.

Ακολούθησε σπουδές στο Τμήμα Οδοντοτεχνικής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθήνας τα έτη 1999-2003, από όπου αποφοίτησε με γενικό βαθμό «Λίαν Καλώς». Στη συνέχεια φοίτησε στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ολοκληρώνοντας τις σπουδές το 2011 με γενικό βαθμό «Λίαν Καλώς».

Τον Ιανουάριο του 2012 ξεκίνησε να ασκεί την οδοντιατρική επιστήμη στο ιδιωτικό ιατρείο που διατηρεί στη Σπερχειάδα ενώ ταυτόχρονα συμμετείχε σε πλήθος σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Έχει αποκτήσει επιμόρφωση στην Εκπαίδευση Ενηλίκων και στο Health Coaching μέσω των προγραμμάτων Συμπληρωματικής Εκπαίδευσης που προσφέρει το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Από το 2020 συμμετέχει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με τίτλο «Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων» του Ανοιχτού Πανεπιστημίου που μελετά τις χρόνιες παθήσεις που αφορούν στον γηριατρικό ασθενή αλλά και τις κοινωνικές/οικονομικές συνέπειες της γήρανσης.

Επιπλέον είναι εθελόντρια γιατρός στο ίδρυμα Ελπίδα από το οποίο έχει βραβευτεί για τη συνεισφορά της ενώ έχει προσφέρει εθελοντική εργασία σε προγράμματα για την ενημέρωση της στοματικής υγείας σε μαθητές νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων αλλά και σε δράσεις που οργάνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.

22310-33117
Εκκλησιών 8, Λαμία

Προγραμματίστε την επίσκεψή σας